Statcounter

torsdag, maj 22, 2014

I morgon...

I morgon sticker jag iväg från sol och försommargrönska. Det törs jag berätta här eftersom jag åker ensam och huset alltså är bevakat därhemma. Ganska pirrigt... Jag tycker inte om att flyga, det är nog värre än att hoppa bungyjump, tror jag. Men mindre otäckt än att dyka.
Jag hade tänkt att låta de trogna bloggvännerna följa med på resan, men det blir kanske inget om jag inte kan lösa problemet med att blogga från iPaden. Prövade nyss och det gick inte.
 
Den här lilla ultralätta ryggsäcken blir ny reskamrat. Det får rum precis lagom mycket, och den funkar lika bra framåthängd om jag går runt bland tjuvar och banditer. Dessutom har jag det värdefullaste på andra ställen. Lite mer kroppsnära ... Men - jag åker inte enbart med nya ryggan - jag är välförsedd med flytväst och regnställ och thermobyxor och allt annat man kan behöva... som baddräkt t.ex.
 
 
Ni som har varit med i några år och kommenterat har nog stött på Kulsprutan, jag var och hälsade på för två år sen, och nu ska det upprepas. Fast jag bor på ett annat hotell. Närmare till badstranden... men tillräckligt nära för att vi ska kunna träffas några gånger och ha trevligt.

10 kommentarer:

Elisabet. sa...

Trevlig resa Marianne!

Musikanta sa...

Lycklig resa!

Bloggblad sa...

Tack ska ni ha, Elisabet och Ingrid! Jag hoppas förstås också på det... Bra väder, promenader, god mat, bad och vila. Och så lite prat och skratt...

Jag har iPaden med mig... så behöver jag aldrig få långtråkigt. Fast, det har jag sällan i mitt eget sällskap.

Ruta Ett sa...

Lycklig resa och njuuuut!

Humlan sa...

Så härligt med en resa! Hoppas flygresan blir lugn så att du kan slappna av och ha en skön och trevlig vistelse på ön!

Annika sa...

Trevligt. Have fun!!
Jag hoppas på lunga flygresor! Jag vet lite hur du känner.
Ha det toppen nere på ön. Minns var hon bor!:)

Anonym sa...

Trevlig resa! Du är inte ensam - lilla skyddsängeln är med.
/Lena

Klimakteriehäxan sa...

Flytväst också? SÅ mycket vin ska ni väl inte hälla upp??? :-D

Anonym sa...

Stora famnen är välkomstöppnad på Mallorca - rent generellt då.
Jag tror risken att du blir uttråkad under ditt besök här är minimal. Det ska vi försöka se till att undvika. Och bungyhoppen hoppar vi också över, eller hur? Men tango verkar du vilja dansa :)

MBN = Kulsprutan

Bloggblad sa...

I dag har jag satt personligt stegrekord... stegräknaren åker jag inte utan... 22 300 steg + ett okänt antal simtag.
Tråkigt? Sällan. Men det var tur att jag inte hamnade i Magaluf, jag har varit där nu. Mycket lugnare på pensinärsplayan i Palma Nova!
Nu öl utan flytväst på balkongen...
Åj, vad jag njuter av Mallorca!