Statcounter

lördag, oktober 18, 2014

Gomorron

Vår lokaltidning har bett att få in Go'morrontexter från sina läsare, och jag hakade förstås på... Inget honorar, men för mig som lider av skrivklåda är det roligt ändå, känns som en klapp på axeln. Det svåraste var att få det till de ganska exakt 1000 tecken som det fick vara. Så för er som inte läser vårt lokalblad, här är det: Bilden går att klicka upp till läsbart format. 
 

11 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Haha, den var bra!På dem bara!

Äventyret framtiden sa...

:D...sitter här och ler stort.
Bra skrivet!

Bloggblad sa...

Tack, Ruta Ett och Pettas!
Det var så roligt att pussla och trixa för att få rätt antal tecken att jag skrev en till av bara farten. Men förmodligen har de fått in mängder med texter, så vi får väl se ...

Bloggblad sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Andra året i Hjo sa...

Nej, man vill inte ha musik överallt. Det är mycket man får vänja sig med när man är född på 50-talet. Men längtar inte bakåt, allt var inte bättre förr.

Bloggblad sa...

Andra året i Hjo: det är extra jobbigt när man lyssnat på lite för hög musik och fått hörselnedsättning. Eller om den kommit av åldern? Hmmm

Margaretha sa...

Håller verkligen med dig när det gäller att till varje pris ha musik rullande utan uppehåll.
Jag älskar också musik, men väljer själv.
Någon sa någon gång att kunderna stannar längre i en butik om de gillar musiken. De vill vara kvar, åtminstone tills den är slut.
En sak kan man vara säker på: Vi blir ständigt manipulerade i en butik, bl a genom placeringen av matvarorna.
Pust ...

Annika sa...

Det var bra rutet!
Det finns vissa affärer här där musiken är hög, affärerna är dunkla och sen vilar en tung parfymdoft över hela butiken också. Avskyr det. Visst, tonårsaffärer, men iaf. Det är ju vi flädrar som går in där och handlar till våra telningar, bland annat.
Jag vill inte heller ha musik överallt. Vill lyssna då jag känner för det...
Kul att du blev publicerad.

Bloggblad sa...

Margaretha: Jag har kommit på mig själv med att gå och nynna och småtrivas i mataffären när det varit skön musik. Om de någon gång drar på rockmusik brukar jag säga till att jag vill ut därifrån fort.
Men till prat i tv finns det ingen mening med att ha musik som stör. Där köper vi ju inget extra... för visst blir vi manipulerade!

Annika: Ja, det var roligt att få vara med. Jag blev så glad att jag skrev en till, men jag gissar att de får in mängder med bidrag.
Parfymdoft har jag bara känt i affärer som säljer doftljus. Tack och lov!
Tänkte inte på att föräldrar kan vara med och betala... ibland har jag frågat hur expediterna står ut, men de hör tydligen inte musiken. Alla som jag frågat har svarat att de inte tänker på den.

Musikanta sa...

Har redan läst och klippt ur så jag behöver inte klicka. Det är något visst att se det man själv har skrivit i tidningen. Här hade du ju en bild också.

Bloggblad sa...

Musikanta: det var värst, du klippte ut det? Jag bara väntar på att få se en Gomorrontext av dig nu. Skulle vara intressant att veta hur många som skickat in.
Jag ser det som lite reklam för min verksamhet. Har ju inte råd med annons...