Statcounter

söndag, november 16, 2014

GRATTIS

 
I dag blir det ett fyrfaldigt leve för min trogna läsare på Mallorca: KULSPRUTAN! Hipp hipp HURRA, HURRA, HURRA, HURRA! 
Jag firar din dag genom att drömma mig tillbaka till den första ljuvliga promenaden ner till "min" strand på Palma nova i slutet av maj - så roligt att jag har lärt känna dig genom bloggen och fått tillfälle att besöka din ö.

Jag har inget att bjuda på idag - men så bra det är med foton att liksom kunna bjuda igen på lite smarrig sushi... Du ser väl vem som är mest sugen där längst bort?

Som efterrätt kommer en liten blomma som fanns här på trappen i våras. Och så några visdomsord om ålder: När det gamla året flytt - kommer det ett nytt.... (skaldat av poeten Bloggblad)

9 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, jag känner ju inte Kulsprutan, men jag hurrar härifrån också! Stort grattis!

Anonym sa...

Tack så väldigt mycket, Bloggblad!
Vilken ära att få en egen blogg. Finare present går knappt att få :)

Tack till Elisabet också och grattis till dig på namnsdagen nu på onsdag :)

Kulsprutan

Bloggblad sa...

Kulsprutan: det är du värd nu när ett nytt decennium börjar.
Själv ligger jag på soffan idag och flämtar efter helgens begivenheter. Men jag ska masa mig upp och ta en stärkande promenad strax. Även om det är mörkt ute, är det i alla fall det ljusaste det kan bli nu vid 12.

Andra året i Hjo sa...

Kulsprutan vet jag inget m. Men sushi vet jag ju - gott. Även hundar kan känna sig sugna ser jag.

Bloggblad sa...

Andra året i Hjo:
Kulsprutan var en av mina första läsare, hon bloggar inte själv, och det tog flera år innan jag visste vem hon var och att hon är bofast på Mallorca. För två år sen åkte jag dit och hälsade på - och sen igen i våras. Vi har blivit mycket goda vänner, och utan blogg hade våra vägar med säkerhet aldrig mötts.

Musikanta sa...

Det är väldigt roligt med bloggträffar eftersom man redan vet så mycket om varandra. Man har aldrig brist på samtalsämnen. Sen är det ju extra kul om det innebär att man kan resa till underbara Mallorca och hälsa på sin bloggvän!
Jag får också sälla mig till gratulanterna.

Bloggblad sa...

Musikanta: om inte annat, så kan man ju diskutera själva bloggandet... Jag har träffat ganska många, och det har varit trevligt direkt. De flesta har stämt bra med bilden jag har fått, jag har bara någon gång blivit förvånad att bilden inte stämt med bilden jag gjort från bloggen.

Margaretha sa...

Åh, så sugen man blir att åka till varmare breddgrader när man ser de här bilderna!! Mörkret och kylan lägger sig som en våt filt kring oss stackars svenskar.
Men ... snart är det vår! Eller, nja lite väl optimistiskt kanske. :-)

Klimakteriehäxan sa...

Bra att du firade Kulsprutan ordentligt - själv var jag utan nätkontakt den riktiga dagen!