Statcounter

tisdag, januari 24, 2023

Kontakter

Nu ska jag inte göra reklam för mina böcker igen ... men vill berätta om alla roliga kontakter som jag har fått via böckerna. Jag svämmar nästan över ibland när jag får dessa mail. 

Det droppar in berättelser från läsare som känt till antingen någon person jag berättat om eller en plats, eller lekt med officersbarn i barndomen, eller har släktingar som varit med i Frälsis. Några har träffat mina föräldrar också. Alla möjliga olika kontakter från hela landet. Det är så roligt! En del skickar med foton eller tidningsartiklar. Jag fick ett helt reportage om mors och fars "hallelujabröllop" i Göteborg från tidningen Stridsropet. Det enda jag visste var att de var lyckliga och att det var fullsatt i salen. Här fick jag en mängd detaljer som jag inte visste om. 

En gång när jag berättade om Frälsis i Norrköping, kom det fram en dam som varit brudnäbb på bröllopet. Det visste jag inte ens att de hade. Det står inte i artikeln heller, men hon var så stolt att hon fick vara med. 
 
Det är svårläst - men jag har tagit mig igenom hela, man får tänka på att tidningsklippet är drygt 75 år. 
Nu ska det gå att beställa även andra boken på bibliotek - men då beställer biblioteket direkt från mig. Helt ok! Då har jag full koll :) 
 

3 kommentarer:

Musikanta sa...

Jag har just läst ut din fantastiska bok. Ska skriva ett inlägg i min blogg om det i morgon förhoppningsvis.

Bloggblad sa...

Musikanta: roligt att höra. Kolla bara att du skriver rätt. Jag har just korrekturläst en blänkare som ska in i en FA-tidning, där var en hel del sakfel.

Bloggblad sa...

Musikanta: fast om du bara skriver om din läsupplevelse så får du skriva vad du vill.