Statcounter

söndag, september 04, 2016

Sista doppet för i år?

Äntligen... De få dagar som haft bra båtväder i augusti, har maken inte kunnat ta ledigt, eller också har jag haft något evenemang. Men i dag... Sol, knappt någon vind och lagom varmt. Fast bara femton i vattnet. Vilket förstås inte hindrade mig från ett dopp...
Helt underbart...
Och så några svanar på hemvägen. Lite skarpare i konturerna i verkligheten än på bild. 7 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Sensommaren/hösten syns i dina bilder. Jag måste medge att jag är lite avundsjuk, fastän inte missunnsam, på dina simturer. De ser så sköna ut och jag kan känna den sköna vattenkänslan mot min hud. Den här vackra ljuvliga sommaren har helt gått mig förbi vad gäller simturer men jag ska ta igen det om ett par veckor då vi drar söderut. Fast inget går upp mot våra egna havsvikar när det kommer till kritan.

Bloggblad sa...

Pettas: ändå har du så mycket hav åt alla håll... Samma hav som jag badar i! Men jag vet ju att du är hårt upptagen om somrarna. Är maken pigg och alert igen?

Klimakteriehäxan sa...

Badade i torsdags. Kanske borde jag göra om det i dag igen? Det blir med säkerhet årets sista i så fall. Lovar inget ...

Musikanta sa...

Du är en stridis som badar i femtongradigt vatten. Jag tycker det känns kallt med 20...Härlig dag igår, men eftersom jag ska ha vernissage på Stinsen nästa måndag var jag tvungen att göra färdigt några tavlor efter morgonpromenaden. Fina bilder från er utflykt!

Bloggblad sa...

K-häxan: Jag har ju inte bad så nära att jag kan springa och doppa mig hur ofta som helst. Tyvärr... Helst skulle jag ha ett inom gångavstånd.

Musikanta: just på måndagen ska jag till Nrkpg på ett litet gig. Utan sång, men sen kommer jag förstås och tittar.

Musikanta sa...

Tavlorna hänger ända tills fredagen den 30 september så det är gott om tid.

Bloggblad sa...

Bra! Då hinner jag!